čtvrtek 18. října 2012

Povídka: Pravé já

Tuhle povídku jsem nosil v hlavě docela dlouho, protože přestože jsem tušil, že rozsah bude přibližně takovýto, bál jsem se té formy. Úplně s ní sice nejsem spokojen, ale lépe toho asi nejsem schopen. Přeji příjemnou zábavu a určitě přidejte svůj názor do komentářů!
---

Chlad a ponížené odevzdání, to byly Její první pocity, když se Jí zezadu dotknul a začal si Ji pomalu svlékat. Myslela, že to je jen přechodné období, že se všechno zlepší, ale naopak, stávalo se to pro Ni čím dál větším utrpením.
Rychle z ní strhával všechno, co na sobě měla. Když konečně dokončil tuto proceduru, chtivě se vrhl po jejím těle. Jeho ruce žádný kousíček po těch vrších ztělesněné hebkosti nevynechali. Ona ale potřebovala dotyky i jinde, ale ne ty jeho, protože její hebké kůže se dotýkal snad smirkový papír.
„Proboha, dělej,“ pomyslela si.
To už se od ní vzdálil a začal se sám svlékat. Odhaloval to, o čem si ona myslela, že je snad ztělesnění čirého zla. Pak ji donutil padnout na kolena a vzít si To do úst.
Temnota a naprostá nicota, to se Jí právě pohybovalo v hrdle. Ještě horší ale bylo, když proniknul do Její svatyně, to nebylo znechucení, to byl neodvratný pocit, že za chvilku začne zvracet a její duše propadne peklu. Těch několik krátkých okamžiků Jí připadalo jako dlouhé hodiny nekonečného týrání, ovšem když se po několika okamžicích uspokojil, ještě mu předstírala svou vlastní slast.

***

„Děkuju, zlato, dneska to bylo vynikající,“ pochválil si Manžel svou ženu.
Ona, asi o 30 let mladší a 50 kilo lehčí, mu s úsměvem odpověděla: „Nemáš za co, miláčku, i já jsem si to užila,“ na potvrzení svých slov ho při oblékání políbila na tvář, ale vevnitř vřel pocit, který už neměl daleko k nenávisti. „Na jak dlouho jedeš pryč na tu služebku?“
„Nevím, tak dva tři dny. Budeš potřebovat nějaké peníze?“
Přitulila se k němu a svýma oříškovýma očima s řasami tak dlouhými, že to nemohlo být přirozené, na něj zamrkala: „Kdybys tak hodný.“
Muž se na ni podíval, poté si natáhnul kalhoty a sáhnul do jedné z kapes. Vytáhl naditý kus hovězí kůže, otevřel ho, projel rukou mnohopočetný zástup zelených a šedých papírků. Na chvíli se zamyslel a nakonec vytáhl zlatý kus plastu, podíval se na svou ženu a s úsměvem prohlásil: „Ale miláčku, prosím rozumně.“
„O to se nemusíš bát,“ políbila ho tentokrát na ústa, On Jí polibek oplatil.

***

Její posvátnou tělesnou schránkou se začal pohybovat slizký had. Útočil na všechny strany jejího úzkého hrdla, ale nejhorší na tom bylo, že nechtěl dlouho ven.

***

„Miláčku, stačilo,“ odtrhla se od něj. On na Ni vrhnul nechápavý pohled: „Taky by si nemusel stihnout letadlo,“ usmála se na něj a dala mu ještě jeden letmý polibek. Na tvář.
Chvilku Mu to ještě vrtalo hlavou, ale nakonec Jí úsměv oplatil: „Tak se tu měj, miláčku, hezky. Jak říkám, za dva tři dny jsem zpátky!“
„Jistě, budu se těšit!“
Vyprovodila ho ke dveřím a zavřela je za ním.
Odběhla do postele, skočila do ní.
Celý večer proplakala.

***

Nákupy Jí vždycky zlepšily náladu, takže druhého dne se vydala do těch nejdražších částí Města. Všude Jí dobře znali, s radostí Jí otvírali dveře, pomáhali s výběrem a často poskytli i nějakou tu slevu. Kolem poledne již měla nakoupeno, domluvila si tedy oběd s kamarádkou.
Tedy spíš „kamarádkou“, protože to byla žena jednoho z Manželových partnerů. Nic nového si z debaty nad jídlem v jedné z nejdražších restaurací ve Městě neodnesla, naopak přicházel neodvratný pocit, že tyhle nezávazné řečičky ji čím dál víc ubíjejí.
Odvezla tašky domů a po několika hodinách odpočinku se vrátila do centra. Tentokrát ale do poněkud pochybnějších částí.

***

Červená lucernička sice na tom domě už nevisela hodně dlouho, možná vůbec nikdy, ale stejně ji tam mnoho lidí stále vidělo. Vešla tam v příšeří přicházejícího soumraku na sobě to nejhezčí z toho, co dnes nakoupila.
Sotva vešla, už Ji vítala starší elegantně oblečená žena: „Ale to jsou k nám hosti! Jako obvykle?“
Jenom tiše kývla, žena ale pokračovala v žoviálním tónu: „Tak prosím, pokoj číslo 3.“
Beze slova vyšla nahoru.

***

První dotek a cítila se, jako by každou chvíli měla padnout na kolena. Rty jí obsypávaly polibky tam, kde se již nevyskytovaly ty nejdražší látky. Jemné a teplé doteky se potom neuvěřitelně rychle střídaly po celém jejím těle a dávaly si záležet na tom, aby nevynechaly jediné místečko té ztělesněné hebkosti a každému věnovaly plnou péči.
Něžně byla položena do hedvábí a poté se to stalo. Jazyk se dotknul místa, které fascinuje lidstvo od počátku věků. V tu chvíli Jí projely vlny nekonečné rozkoše a Ona si přála, aby ten pocit vydržel navěky. Ten pocit slasti byl tak silný, že si myslela, že dokonalost toho okamžiku jí zničí. A tentokrát Jí myšlenky k předstírání ani nedospěly.

***

„Teda, to bylo neuvěřitelný,“ ještě chvíli vydechovala předchozí chvíle.
„Jsem ráda, že jsi spokojená,“ usmála se drobná blondýna přibližně jejího věku.
„Děkuju, je to s tebou čím dál lepší,“ a jako další znak díků ji Ona políbila.

***

V jejích ústech se právě začaly vášnivě milovat dvě ještěrky. Nevěřila, že tak úžasný pocit může někdy prožívat. Přála si, aby tyto momenty nekonečné vášně nikdy neskončily…

***

Odsunula se od Ní, posadila se na židli na druhé straně pokoje a začala se oblékat: „Tak jsem přemýšlela. Neměla bys to říct manželovi?“
„Co bych mu jako měla říkat?“ posadila se na postel a začala se opět navlékat do svého drahého oblečení.
„No, že jsi na holky… A navíc, proč to děláš se štětkou, nechceš si radši najít nějakou…“
Slova „která by tě doopravdy milovala“ už neslyšela, Ona se totiž urychleně oblékla, práskla za sebou dveřmi, dole bez zaváhání použila manželovu zlatou kreditku a spěšně odešla do ruchu velkoměsta.

KONEC


Žádné komentáře:

Okomentovat